Konseptet

Hangarveien 3a
3241 Sandefjord
(+47) 98 25 67 72 iah@hjertnes.com

Antall
leiligheter

26

Bruksareal

15m2

Månedsleie

6.150

Pilot Flight Academy

7 min

Oppgradert

2020

På Torp Pilot Housing finner du studenthybler med eget bad. Leien inkludere raskt internett i alle rom, TV i fellesrom, ukentlig vask av alle fellesområder, vaktmestertjeneste og normalt forbruk av strøm.

 

Kjøkkenet er utstyrt med alt nødvendig utstyr, og det er kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin tilgjengelig. Studentene har tilgang til 2 stuer, begge med tilgang til TV. På treningsrommet er det blant annet vekter, hoppetau og ribbevegg.

Fellesarealene - tid sammen!

Det er i fellesarealene det skjer! Det er her du møter nye naboer, kompiser og venninner – de du skal dele hverdagen med, ha det gøy med, og de du skal studere og oppleve studentlivet med. Fellesrommene tilrettelegger for alle de morsomme sosiale opplevelsene, og de herlige studie-øyeblikkene.

Det er raskt internett i alle rom, noe som gjøre både studiene og det digitale samværet med familie og venner andre steder enkelt.

Når været tillater det kan dere samles på balkongen og nyte solen, samværet og flytrafikken.

Tilgjengelighet

Det er kun en kort spasertur på ca. 7 min til Pilot Flight Academy.
Fra Torp lufthavn går det både shuttlebuss til togstasjon, buss til kjøpesenteret og Sandefjord sentrum, og buss til/fra Fokserød.
På Fokserød finner du både McDonalds, en bensinstasjon, Torp Hotel – som tilbyr god norsk husmanskost, og Obs Hypermarked hvor du finner et bredt utvalg dagligvare i tillegg til det meste av det du trenger. Det er også flere bussforbindelser som tar deg videre herfra.

Dette er den perfekte hybel for pilotstudentene i Sandefjord.

Svar på ofte stilte spørsmål

Hvem kan leie?
Våre leietakere må ha fylt 18 år, og studerer for å bli pilot eller jobbe innen flytrafikk.

Hvor lenge kan jeg leie?
Leiekontrakten gjelder som oftest for 12 måneder. Men, det er også mulig å leie for kortere periode med 1 måned oppsigelsestid.

Hva er inkludert i leien?
Internett, strøm, vaktmestertjeneste, TV-stuer, kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin og spiseplasser, balkong, treningsrom. Det er også eget rom med vaskemaskin, strykejern og strykebrett.

Hva koster det?
Hyblene som er 15kvm koster 6.150,- og de som er 18kvm koster 8.100,-

Må jeg ha depositum?
Som sikkerhet skal leietaker ha depositum tilsvarende 1 måneds leie. Depositumet skal settes i Leiers navn på særskilt depositumskonto.